Boomverzorging

Binnen het hoveniersvak is boomverzorging een specialisatie waar weinig hoveniers zich aan wagen. Bomen vragen veel onderhoud om zowel de grootte en vorm in toom te houden. Daarnaast is het belangrijk om zieke of dode takken tijdig te snoeien. Wanneer dit niet gebeurt kan dit het einde van de complete boom betekenen. Ook wanneer een boom overleden is, dreigt om te vallen of om een andere reden gerooid moet worden is dit echt een klus voor een expert.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring in boomverzorging kunnen wij elke klus aan. We bezitten de kennis en het materiaal voor de volledige verzorging van uw bomen. Wij hebben ons gespecialiseerd in:

–  Zaagwerk evt. met hoogwerker
–  Kloven
– Frezen van boomstronken
– Snipperwerk
Afhankelijk van de situatie kunnen we samen een duidelijk verzorgingsplan opstellen. Het is ook mogelijk dat we u assisteren met het kappen van een of meerdere bomen. Zelfs wanneer de ruimte beperkt is hebben wij het materiaal om de te snoeien takken te bereiken of kunnen we veilig de gehele boom neerhalen zonder dat uw of andermans huis schade oploopt.

Style volle tuin

Style volle tuin

Style volle tuin

Style volle tuin

Style volle tuin

Tuinaanleg

De tuin van uw dromen maken.

Tuin onderhoud

Geen omkijk meer naar het onderhoud.

Contact

Kom in contact met ons.