Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf Erik Pieters helpt u verder met de tuinaanleg. Nadat er een duidelijk tuinontwerp naar voren is gekomen waarin u al uw wensen hebt kunnen verwerken volgt het aanleggen van de tuin. Bij het aanleggen van de tuin komt veel meer kijken dan alleen beplanting. De bestrating, schuttingen, vijvers en verlichting worden ook meegenomen.

 

Wanneer de ondergrond is aangebracht kan de beplanting, bestrating en het plaatsen van de overige tuinelementen plaatsvinden. Omdat we u zo min mogelijk tot last willen zijn tijdens de werkzaamheden zullen we van tevoren samen met u doornemen wanneer we wat doen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. We zorgen er natuurlijk voor dat het groenafval dat overblijft tijdens de aanleg van uw nieuwe tuin netjes wordt afgevoerd, en we zullen de tuin pas bij u opleveren wanneer deze volledig klaar is.

Het belangrijkste bij het aanleggen van een tuin is de ondergrond. De ondergrond vormt de voedingsbasis voor de beplanting die in de tuin gaat komen. Afhankelijk van de beplanting die er in de tuin komt, kan het zijn dat er op verschillende plekken in de tuin andere ondergrond wordt aangebracht. Verder kan de ondergrond ook belangrijk zijn voor de bestrating die gelegd moet worden. Wanneer er niet goed gedacht wordt aan de ondergrond van de tuin kunnen planten dood gaan of kan uw tuinpad verzakken.

 

Een goede ondergrond vergroot ook het  onderhoudsgemak en de levensduur van uw tuin. Om uw tuingenot nog verder te verhogen maken wij alleen gebruik van de hoogste kwaliteit planten, bestrating en materialen.

Style volle tuin

Style volle tuin

Style volle tuin

Style volle tuin

Style volle tuin

Tuinaanleg

De tuin van uw dromen maken.

Tuin onderhoud

Geen omkijk meer naar het onderhoud.

Contact

Kom in contact met ons.