Tuinonderhoud

Tuinonderhoud verschilt erg per tuin. Sommige tuinen hebben specifieke eisen wanneer het op onderhoud aan komt. In een tuin met veel sierbestrating zal een groot deel van het onderhoud betrekking hebben op onkruid verwijderen. Een gazonrijke tuin vraagt veel aandacht aan het gezond en netjes gemaaid houden van de grasmat. Een tuin met diverse planten vraagt daarentegen weer zeer specifiek en intensief onderhoud.

 

Naast de verschillen tussen het onderhoud van verschillende tuinen is er ook de variatie in frequentie van onderhoud. U kunt bij ons terecht voor volledig onderhoud door middel van een contract, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor eenmalig onderhoud voor een voor- of najaarsbeurt of wanneer er planten zijn die niet willen groeien.

Goed onderhoud zorgt voor een levendige tuin die in elk seizoen zijn eigen charme heeft. In het voorjaar en de zomer staat de tuin in bloei en kan dit een oase zijn voor verschillende kleine dieren. Tijdens het najaar kunt u genieten van alle verschillende kleuren in uw tuin, en in de winter krijgt uw tuin weer een volledig nieuw uiterlijk.

 

Wanneer er gekozen wordt voor een volledig onderhoudsprogramma bepalen we samen met u in welke regelmaat er onderhoud moet plaatsvinden in de tuin. Naast seizoensgebonden onderhoud zorgen we ervoor dat planten en heggen periodiek gesnoeid zullen worden. Daarnaast zorgen we voor regelmatige bemesting van de grond en ook onkruidbestrijding kunt u aan ons overlaten. Het onderhoudsprogramma wordt volledig op uw tuin en uw wensen aangepast.

Groene tuin

Groene tuin

Groene tuin

Groene tuin

Groene tuin

Tuinaanleg

De tuin van uw dromen maken.

Tuin onderhoud

Geen omkijk meer naar het onderhoud.

Contact

Kom in contact met ons.